Szerző: Ady Krisztián

2006. április 6. 10:39

Érkezik az iGo térképszoftver európai térképeket is tartalmazó változata

A Nav N Go Kft. 2006. április 18-tól kezdi meg új termékeinek forgalmazását. Az iGO Európa 2006 térképszoftvert egyetlen 1GB-os miniSD memóriakártyán tartalmazza 26 európai ország, köztük Magyarország részletes térképét és a továbbfejlesztett navigációs programot. Az új Európa termékek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű iGO Magyarország 2006-os verziója is.

[HWSW] A Nav N Go Kft. 2006. április 18-tól kezdi meg új termékeinek forgalmazását. Az iGO Európa 2006 térképszoftvert egyetlen 1GB-os miniSD memóriakártyán tartalmazza 26 európai ország, köztük Magyarország részletes térképét és a továbbfejlesztett navigációs programot. Az új Európa termékek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű iGO Magyarország 2006-os verziója is.

Új szoftver, új térképek

Az iGO GPS-navigációs szoftver legújabb változata a márciusi CeBIT-en mutatkozott be az új térképcsaládokkal együtt. Az iGO nyitott a nemzetközi piac felé is, hiszen azon túl, hogy a nyugati országoknál megszokott részletességgel tartalmazza az úthálózatot és a több tízezer hasznos helyet (POI), a menürendszer és a navigációs hangok öt különböző nyelven is elérhetők.

A 256MB-os memóriakártyán forgalomba hozott iGO Kelet-Európa 2006-ban Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia és 18 nyugat-európai ország főúthálózatát is megtaláljuk. Az Európa térképcsalád harmadik, Nyugat-Európa tagja 18 ország részletes térképét tartalmazza: Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország található meg ebben a csomagban.

Ingyenes frissítés a 2006-os változatra

Az új iGO Európa térképek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű iGO Magyarország 2006-os verziója is. A korábbi iGO vásárlók ezt a szoftver- és térképfrissítést április 18-tól ingyenesen letölthetik az i-go.com honlapról. A termék a Top-Map Kft. legfrissebb térképét tartalmazza, ebben már a márciusban átadott új autópálya-szakasz, illetve a visszajelzett 4 ezer térképhiba közül 3 ezer javítása is megtalálható. Ilyen gyors ütemű térkép aktualizálás még Nyugat-Európában is ritka.

Az iGO 2006-os változata már támogatja a legújabb kéziszámítógépek 640x480 pixeles képernyőfelbontását, illetve a kisebb, okostelefonokban alkalmazott 240 x 240 pixeles kijelzőket is. A keresés funkció is változott, a jövőben GPS-koordinátát is megadhatunk, illetve útkereszteződésre is kereshetünk. Az új útkereső algoritmussal gyorsabbá vált az útvonaltervezés és újratervezés. Újdonság, hogy mostantól beállíthatunk kerékpáros útvonaltervezést, illetve az is, hogy más színnel jelennek meg a tervezett útvonal azon szakaszai, amelyek nem közelíthetők meg a beállított járműtípussal, vagy a beállított tiltások figyelembevételével.

iGO 2006iGO 2006 Europe

Újdonságok

További újdonság az iGO 2006-ban a "Finomhangolás" panel, ahol a végletekig testreszabhatjuk a kijelző tartalmát, a háttérvilágítást, az Intelligens nagyítás (Smart Zoom) funkciót, vagy éppen az útvonaltervezés paramétereit. Kedvünk szerint állíthatjuk be GPS-koordináta kijelzésének formátumát, vagy szinkronizálhatjuk a PDA óráját a GPS idővel.

Az iGO-t fejlesztő Nav N Go Kft. és a termék kizárólagos magyar disztribútora, a Navi-Gate Kft. kedvezményesen kínálja az új termékeket a korábbi vásárlóknak. Egy nagyszabású csereakció keretében 10 ezer forintos áron számítják majd be az iGO Magyarország 2005-öt bármelyik új térképcsalád vásárlásakor. Az akció részleteit április 14-én hozzák nyilvánosságra.

Az iGO Európa 2006 73900 Ft-os, az iGO Kelet-Európa 2006 46.900 Ft-os, az iGO Nyugat-Európa 2006 52900 Ft-os, az iGO Magyarország 2006 pedig 26900 Ft-os áron kerül az üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról