Szerző: Ady Krisztián

2006. március 30. 16:46

Vezeték nélküli internetszolgáltatás a T-Mobile-tól nem csak mobilelőfizetőknek

A méregdrága T-Mobile HotSpot szolgáltatás mellett április 1-től szélessávú internetszolgáltatóként is debütál hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile. A vállalat április 1-től 20, a későbbiekben pedig 200 olyan településen kínál átalánydíjas vezeték nélküli internetezési lehetőséget, ahol eddig nem volt elérhető szélessávú internethozzáférés. A bárki számára elérhető T-Mobile Internet Fix szolgáltatással az érintett településeken 2 éves hűségnyilatkozattal havi 5990 forintért havi 3 gigabájtnyi adatmennyiség forgalmazható.

[HWSW] A méregdrága T-Mobile HotSpot szolgáltatás mellett április 1-től szélessávú internetszolgáltatóként is debütál hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile. A vállalat április 1-től 20, a későbbiekben pedig 200 olyan településen kínál átalánydíjas vezeték nélküli internetezési lehetőséget, ahol eddig nem volt elérhető szélessávú internethozzáférés. A bárki számára elérhető T-Mobile Internet Fix szolgáltatással az érintett településeken 2 éves hűségnyilatkozattal havi 5990 forintért havi 3 gigabájtnyi adatmennyiség forgalmazható.

A T-Mobile WLAN-hálózatának kiterjesztésével több mint félmillió ember érheti majd el a világhálót. Az Internet Fix a T-Mobile HotSpot szolgáltatás egy különleges változata, előnye, hogy átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférés nyújt fix havi díjért. A szolgáltatás az előfizető által megadott címen vehető igénybe, igény esetén pedig az Internet Fix-hez szükséges hálózati berendezéseket havi 750 forintos díj ellenében a T-Mobile telepíti és felügyeli.

Az Internet Fix bevezetésekor 20 településen -- Acsa, Akasztó, Csanádpalota, Földeák, Jobbágyi, Kóka, Litér, Medgyesegyháza, Mogyoród, Ócsa, Ópusztaszer, Szabadegyháza, Szigetcsép, Szigetújfalu, Sződliget, Tura, Újhartyán, Úri, Vácrátót és Vámosmikola helységeken -- érhető el. A csomagban foglalt 3 gigabájtnyi adatmennyiség felhasználását követően minden további megkezdett gigabájt díja 990 forint lesz. Hűségnyilatkozat vállalása esetén nincs belépési díj és a bevezető akció keretében minden új előfizető az első hónapban díjmentesen internetezhet.

A T-Mobile Internet Fix a T-Mobile üzletekben és a T-Pontokban, a 1230-as ingyenesen hívható ügyfélszolgálati, valamint a 1400-es üzleti ügyfélszolgálati telefonszámokon, illetve a T-Mobile internetes webáruházában lehet megrendelni április 1-től.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról