Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 21. 09:13

Nem kritikus, de lefagyaszthatja a böngészőt az Internet Explorer hibája

A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

[HWSW] A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

A Microsoftnál már vizsgálják az ügyet, a szoftvercég képviselője mindazonáltal sietett leszögezni, hogy egyelőre nem érkeztek jelentések a hibát kihasználó támadásokról. A cég valószínűleg az áprilisban esedékes frissítések között teszi közzé a hiba javítását. Addig azt tanácsolja a felhasználóknak, ne látogassanak meg olyan weboldalakat, amelyekben nem bíznak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról