Szerző: Ady Krisztián

2006. március 7. 09:22

Memóriakártyáról vetít képeket a Panasonic kicsi és könnyű projektora

A Panasonic új projektora a világ egyik legkisebb, legkönnyebb SD memóriakártya-olvasóval rendelkező LCD-projektora. A PT-P1SD kivetítő segítségével még egyszerűbben tekinthetjük meg digitális fényképezőgéppel készült fotóinkat, elegendő csupán a memóriakártyát az SD slotba helyezni.

[HWSW] A Panasonic új projektora a világ egyik legkisebb, legkönnyebb SD memóriakártya-olvasóval rendelkező LCD-projektora. A PT-P1SD kivetítő segítségével még egyszerűbben tekinthetjük meg digitális fényképezőgéppel készült fotóinkat, elegendő csupán a memóriakártyát az SD slotba helyezni.

Az SD-kártya behelyezése után a készülék automatikusan bekapcsol, és felkészül a digitális álló- vagy mozgóképek -- csak a LUMIX digitális fényképezőgépekkel készített QuickTime Motion JPEG videók -- vetítésére, amihez csak ki kell választanunk a megjelenő indexképekből a kívánt elemeket. A digitális fényképek nézegetéséhez rendelkezésre áll a diavetítő funkció is, és az egyes diák közti átmenethez számtalan effektus közül választhatunk. A képek esetén arra is lehetőség adódik, hogy kedvenc képeinkből készítsünk diaösszeállítást, vagy akár automatikus képfordítást is elérhetünk.

A PT-P1SD-vel számítógép használata nélkül is levetíthetjük PowerPoint prezentációinkat, ugyanis a mellékelt Panasonic Image Creator szoftverrel képekké alakíthatjuk át a prezentációkat. A PT-P1SD három bemenetére számítógép, DVD-lejátszó, videomagnó, vagy tévékészülék is csatlakoztatható. A készülék felméri a környezeti fényviszonyokat, és ennek megfelelően állítja be a színeket. Lopásgátló funkciói közé tartozik az SD-kártya-kód (amely kizárólag regisztrált SD-memóriakártyák lejátszását teszi lehetővé), a jelszavas vezérlőzár, valamint a Kensington-zár.

A kisméretű, alig 23,4 x 18,8 x 6,5 cm-es projektor 1,3 kg-os tömegével a maga nemében az egyik legkönnyebb LCD-projektor jelenleg a piacon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról