Szerző: Ady Krisztián

2006. március 6. 10:17

Hamarosan itthon is kapható lesz a Samsung YP-Z5 nagykapacitású zenelejátszója

Hamarosan hazánkba is megérkezik a Samsung január elején, a 2006-os Consumer Electronics Show kiállításon bemutatott hordozható zenelejátszója, az YP-Z5 névre keresztelt modell. A mindössze 57 grammos MP3-lejátszó leginkább az iPod nanóra hajaz, de egyetlen feltöltéssel akár 35 órán keresztül is használható.

[HWSW] Hamarosan hazánkba is megérkezik a Samsung január elején, a 2006-os Consumer Electronics Show kiállításon bemutatott hordozható zenelejátszója, az YP-Z5 névre keresztelt modell. A mindössze 57 grammos MP3-lejátszó leginkább az iPod nanóra hajaz, de egyetlen feltöltéssel akár 35 órán keresztül is használható.

Az új Samsung lejátszó alkalmas JPEG képek nézegetésére, valamint támogatja az MP3, WMA és a jogvédett WMA (DRM) formátumokat. A hangzásképet Digital Natural Sound Engine 3D technológia segítségével lehet javítani, illetve tönkretenni. A 1,8 hüvelykes színes LCD-kijelzőn -- ez az egyik legnagyobbnak számít kategóriájában -- könnyen lehet fényképeket is nézegetni. Az FM-rádió ebből a készülékből is kimaradt, ahogyan az iPod nanóból is hiányzik.

Az YP-Z5 fekete színben is kapható lesz, külső borítása pedig alumíniumból készül, így erősebb védelmet nyújthat a karcolások és környezeti ártalmak ellen. A készülék 2 és 4 gigabájt memóriával kerül majd a boltokba, a 2 gigabájtos változat még ebben a hónapban kapható lesz, 62990 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról