Szerző: Ady Krisztián

2006. január 19. 09:03

Letölthető a legújabb Catalyst meghajtóprogram-csomag

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 6.1-es verziószámú, januári változata. Szerverünkön a 32 bites, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerek alá feltelepíthető, Catalyst Control Centerrel és WDM-meghajtóval ellátott komplett csomag érhető el. A Catalyst meghajtóprogramok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 6.1-es verziószámú, januári változata. Szerverünkön a 32 bites, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerek alá feltelepíthető, Catalyst Control Centerrel és WDM-meghajtóval ellátott komplett csomag érhető el. A Catalyst meghajtóprogramok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A Catalyst 6.1 javítja a következő játékokban tapasztalt egyes hibákat, azonban a meghajtóprogramhoz mellékelt dokumentum szerint közel sem szünteti meg a korábbi verziókban előjött összes gondot: BattleField 2 Special Forces, Beyond Good and Evil, Dark Age of Camelot, Everquest II, The Fall, World of Warcraft, Half-Life2. A fejlesztők emellett pár DVI-kimenettel, nyelvi lokalizációval, TV-kimenettel kapcsolatos problémát is megoldottak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról