:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 16. 13:26

Az Albacomptól igazolt kereskedelmi vezetőt a VirusBuster

Januártól Bölcsföldi László tölti be a VirusBuster Kft. kereskedelmi vezetői posztját. Elődje, Nagy Zuzsa, aki egyben a cég marketing-tevékenységét is irányította, tavaly távozott a cégtől és saját vállalkozást alapított.

[HWSW] Januártól Bölcsföldi László tölti be a VirusBuster Kft. kereskedelmi vezetői posztját. Elődje, Nagy Zuzsa, aki egyben a cég marketing-tevékenységét is irányította, tavaly távozott a cégtől és saját vállalkozást alapított.

Bölcsföldi a VirusBusternél a teljes belföldi kereskedelemért felel majd, beleértve a disztribúciós hálózat kiépítését, a nagyvállalati és KKV-szektor felé történő értékesítést, valamint a közbeszerzést. Amint azt Szabó Petra marketing-igazgató lapunknak elmondta, a VirusBuster azt is fontolgatja, hogy Bölcsföldi irányítása alatt termékeivel megjelenik a legnagyobb elektronikai árhuzáláncak polcain is.

Bölcsföldi László korábban a notebook-összeszerelő és -forgalmazó Portocom Rt. értékesítési és marketing igazgatói teendőit látta el, majd 2003-tól ügyvezető igazgatóként a cég teljeskörű vezetése lett a feladata. A szakember 2004 januárjától az Albacomp Rt. kiskereskedelmi és disztribúciós üzletág-igazgatójaként felelős volt a retail láncokért, a hi-fi nagykereskedelmi tevékenységért, valamint az Albacomp saját webáruházának bevezetéséért.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.