Szerző: Ady Krisztián

2005. december 22. 11:10

Gigantikus LCD-monitort dob piacra januárban a Dell

Gigantikus képátlóval rendelkező, 30 hüvelykes LCD-monitort dob piacra január elején a Dell. A gyártó honlapja szerint a 3007WFP típusjelzésű monitor a Consumer Electronics Show rendezvényen mutatkozik be, pontosabban január 5-től lesz elérhető.

[HWSW] Gigantikus képátlóval rendelkező, 30 hüvelykes LCD-monitort dob piacra január elején a Dell. A gyártó honlapja szerint a 3007WFP típusjelzésű monitor a Consumer Electronics Show rendezvényen mutatkozik be, pontosabban január 5-től lesz elérhető.

A 30 hüvelykes, azaz 76 cm-es képátlójú monitor nem csak méretében, hanem felbontásában is gigantikus. A Dell monitora az Apple megegyező méretű kijelzőjéhez hasonlóan 2560 x 1600 pixeles felbontással bír, azonban egyéb paraméterei a sokak által valósággal istenített Apple monitoránál is jobbak. A kijelző kontrasztaránya 700:1-hez, válaszideje 11 ms, míg fényereje 400 cd/m2.

A hatalmas Dell LCD-monitor ára egyelőre ismeretlen, a vállalat honlapja semmilyen egyéb információt nem árul el az új jövevényről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról