Szerző: Ady Krisztián

2005. december 15. 09:18

Elindult a My T-Mobile, a mobilszolgáltató egyesített weboldala

A T-Mobile a világhálón tucatnál is több internetes szolgáltatást, online ügyfélszolgálatot és vásárlási lehetőséget biztosít hazai ügyfeleinek. A vállalat internetes szolgáltatásai a jövőben lényegesen egyszerűbben érhetők majd el, köszönhetően a megújult honlappal együtt érkezett My T-Mobile-nak, amely a jövőben minden netes ügyfélfelületet, szolgáltatást és vásárlási lehetőséget egyesít majd.

[HWSW] A T-Mobile a világhálón tucatnál is több internetes szolgáltatást, online ügyfélszolgálatot és vásárlási lehetőséget biztosít hazai ügyfeleinek. A vállalat internetes szolgáltatásai a jövőben lényegesen egyszerűbben érhetők majd el, köszönhetően a megújult honlappal együtt érkezett My T-Mobile-nak, amely a jövőben minden netes ügyfélfelületet, szolgáltatást és vásárlási lehetőséget egyesít majd.

A társaság honlapján az SMS- és MMS-küldéstől a levelezésen át egészen a Webshopig számos kényelmes megoldás érhető el jelenleg is. A különböző lehetőségek többnyire önálló regisztrációval és azonosítással vehetők igénybe, azonban ezek használatát a My T-Mobile a jövőben jelentősen leegyszerűsíti majd. A most útjára induló My T-Mobile első lépésben a népszerű Webshopot, az ügyfélszolgálatot és a Kapcsolat Aranykártya Programhoz kapcsolódó információkat, szolgáltatásokat egyesíti.

A T-Mobile-soknak internetes vásárláshoz és ügyintézéshez ezentúl elegendő lesz egyetlen felhasználói nevet és jelszót megjegyezniük. A My T-Mobile-ba belépve az említett szolgáltatásokat és információkat egyetlen, könnyen kezelhető felületen érhetik el. A My T-Mobile a következő évben tovább bővül, a személyre szabott ajánlatokon túl a t-email, a t-zones, a Dallamcsengő is elérhetővé válik a belépést követően. A My T-Mobile már meglévő Webshop regisztrációval azonnal igénybe vehető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról