Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 2. 15:14

A Hungarotel területén is elérhető a TELE2

A mai naptól további 5 körzetben, a

[HWSW] A mai naptól további 5 körzetben, a Hungarotel területén is elérhetővé válik a TELE2 hangszolgáltatása, ezáltal Békéscsaba, Orosháza, Pápa, Sárvár, Salgótarján és az ezen városokhoz tartozó primer körzetek vezetékes telefon-előfizetői élvezhetik mától az olcsóbb vezetékes percdíjakat.

"Ezzel a jelentős lépéssel elértük, hogy ügyfeleink az ország teljes területén igénybe vehessék kedvező percdíjainkat, és a piaci verseny révén az előfizetők olcsóbb vezetékes telefonálási lehetőséghez jussanak. Bízunk benne, hogy a Hungarotel területén lakók is kedvezően fogadják a TELE2-t, és itt is népszerűek lesznek szolgáltatásaink" -- mondta Laczkó Tóth Gergely ügyvezető igazgató.

A 25 Európai országban jelenlevő, és a több mint 30 millió ügyfelet kiszolgáló svéd TELE2 az elmúlt egy évben Magyarország egyik legnagyobb vezetékes alternatív telefonszolgáltatójává vált a lakossági piacon, és mára többszázezer ügyfél veszi igénybe szolgáltatásait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról