Szerző: Ady Krisztián

2005. október 19. 11:09

Távolabbra lát a Trust új Bluetooth adaptere

A Trust új, már a 2.0-ás szabványnak megfelelő Bluetooth adaptert dob piacra, mely kevesebb energiafogyasztás mellett távolabbra lát, illetve gyorsabban továbbítja az adatokat, mint a korábbi változatok. Az EDR technológiát is támogató Bluetooth 2.0 adapter akár háromszor gyorsabb is lehet, illetve 100 méteres hatótávolságon belül is kommunikálhat vezeték nélkül.

[HWSW] A Trust új, már a 2.0-ás szabványnak megfelelő Bluetooth adaptert dob piacra, mely kevesebb energiafogyasztás mellett távolabbra lát, illetve gyorsabban továbbítja az adatokat, mint a korábbi változatok. Az EDR technológiát is támogató Bluetooth 2.0 adapter akár háromszor gyorsabb is lehet, illetve 100 méteres hatótávolságon belül is kommunikálhat vezeték nélkül.

A Bluetooth vezeték nélküli technológia népszerűsége töretlen, lassan mindenhol elérhető lesz, manapság már nem jelenlehet meg nélküle mobiltelefon, illetve tenyérgép. A kommunikáció másik oldalán általában egy számítógép található, melyet legtöbbször USB felületű Bluetooth adapterekkel tesznek képessé a vezeték nélküli kommunikációra.

A Trust új adaptere az EDR technológia segítségével gyorsabb adatátvitelre képes a mobil eszközök között, s egyidőben akár hét különböző eszközzel is kommunikálhat. Az október végétől kapható adapter ajánlott végfelhasználói ára nettó 21 euró (~ 5300 forint) lesz. A csomagban egy védősapka, egy hordtáska, illetve egy USB hosszabbító kábel található meg a Bluetooth adapter mellett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról