Szerző: Ady Krisztián

2005. október 19. 13:09

Saját állománycserélőt indított útjára a DivX Networks

Hivatalosan is elérhető már a DivX Networks saját fejlesztésű, egyelőre csupán bétaverzióban létező, Project Neon néven ismert állománycserélő alkalmazása . A Neon segítségével multimédiás állományainkat, zenéinket, videóinkat, képeinket oszthatjuk meg ismerőseinkkel, közeli hozzátartozóinkkal, vagy akár az interneten bárkivel, bárhol is érje el a világhálót.

[HWSW] Hivatalosan is elérhető már a DivX Networks saját fejlesztésű, egyelőre csupán bétaverzióban létező, "Project Neon" néven ismert állománycserélő alkalmazása. A Neon segítségével multimédiás állományainkat, zenéinket, videóinkat, képeinket oszthatjuk meg ismerőseinkkel, közeli hozzátartozóinkkal, vagy akár az interneten bárkivel, bárhol is érje el a világhálót.

A Neonnal fotóalbumokat is létrehozhatunk, melyeket ismerőseink megtekinthetnek, illetve akár videót is megoszthatunk az internet segítségével. A beépített kereső segítségével kereshetünk mások megosztott állományai között is. Az első hivatalosan is elérhető változat már elérhetővé teszi a keresést, a letöltődő videókba pedig már azok letöltése közben is bele lehet tekinteni.

A Neon állománycserélő szoftver a DivX Networks szerint kifogástalanul működik tűzfalak és routerek mögül is, az interneten keresztül pedig biztonságos módon, titkosítva juttatja el a képeket, hanganyagokat és videókat a másik oldalra. A Project Neonon keresztül a DivX Networks partnerei által biztosított anyagokat, videókat is el lehet majd érni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról