Szerző: Ady Krisztián

2005. október 18. 10:57

Harmadik generációs hálózatokat is támogat a Sony Ericsson legújabb Walkman telefonja

Sikert sikerre halmoz a Sony Ericcson: a K750 és a W800 után vélhetően a vállalat legújabb, harmadik generációs Walkman telefonját, a W900i készüléket is el fogják kapkodni a vásárlók az üzletekből. A 3G-s hálózatokat támogató, videotelefonálásra is képes, két kamerával szerelt W900i az S700 mintájára elforgatható billentyűzettel, 2 megapixeles fő kamerával és a W800-nál megismert nagyszerű Walkman szoftverrel rendelkezik.

[HWSW] Sikert sikerre halmoz a Sony Ericcson: a K750 és a W800 után vélhetően a vállalat legújabb, harmadik generációs Walkman telefonját, a W900i készüléket is el fogják kapkodni a vásárlók az üzletekből. A 3G-s hálózatokat támogató, videotelefonálásra is képes, két kamerával szerelt W900i az S700 mintájára elforgatható billentyűzettel, 2 megapixeles fő kamerával és a W800-nál megismert nagyszerű Walkman szoftverrel rendelkezik.

A mobitelefon az MP3, AAC és AAC+ kódolású dalok megszólaltatására képes, USB-csatlakozással és Bluetooth-szal is ellátták, 470 megabájtnyi beépített memóriája pedig Memory Stick DUO Pro kártyával bővíthető. A mobil 2,2 órányi beszélgetési időre képes 3G-s hálózatokon, míg GSM üzemmódban akár 8,4 órát is trécselhetünk a zenehallgatás mellett. A negyedik negyedévben megjelenő mobil fekete és fehár színekben lesz kapható, kezelését pedig a mellékelt, FM-rádiót is tartalmazó távirányító teheti könnyebbé.

A készülékhez egy FM-modulátort is piacra dob majd a Sony Ericsson: a MMR-60 kiegészítő a mobiltelefon 10 méteres körzetén belül egyszerű FM-rádióval is fogható a mobilon hallgatott zene, így például vezetékek nélkül is megoldható az autós MP3-hallgatás, csupán a kiegésztő FM-sávjára kell hangolni az autó rádióját.

"A negyedik negyedévben, a W800 sikere után, három új Walkman telefont (W550, W600 és W900) dobunk piacra" -- nyilatkozta tegnap Varga Mihály, a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. A Strategy Analytics becslése szerint a Sony Ericsson körülbelül 1 millió Walkman telefont fog értékesíteni az év végéig. A W800 szállítását augusztusban kezdte meg a Sony Ericcson, belső információk szerint ennél sokkal magasabb értékesítési számot megcélozva.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.