Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 22. 12:25

Beépített CD-író a Lexmark új fotónyomtatójában

A Lexmark új fotónyomtatójával már nem csak nyomtathatunk, hanem egyszerűen, számítógép nélkül archiválhatunk is: a P450 típusú 10*15 cm-es tintasugaras fotónyomtató a világon elsőként tartalmaz beépített CD-írót. A kameránk kártyáján található képek egyszerűen és könnyen másolhatók át CD-re a beépített CD-író segítségével.

[HWSW] A Lexmark új fotónyomtatójával már nem csak nyomtathatunk, hanem egyszerűen, számítógép nélkül archiválhatunk is: a P450 típusú 10*15 cm-es tintasugaras fotónyomtató a világon elsőként tartalmaz beépített CD-írót. A kameránk kártyáján található képek egyszerűen és könnyen másolhatók át CD-re a beépített CD-író segítségével.

A PC-független Lexmark P450 könnyen kezelhető funkciókat kínál a digitális fényképek megtekintésére, nyomtatására, szerkesztésére, mentésére, rendezésére és megosztására. A Lexmark P450 opcionálisan bővíthető Bluetooth adapterrel is, így a fényképek közvetlenül nyomtathatók Bluetooth-os mobiltelefonokról, például a 2 megapixeles kamerával ellátott Sony Ericsson K750i-ről, vagy Nokia N90-ről is.

A készülék bármilyen pendrive-ról is képes JPEG formátumú fényképek nyomtatására, illetve egy normál videokábellel akár TV-re is köthető, így a képek azon is megtekinthetők. A fényképek szerkesztését képkivágás, forgatás, színkorrekció és piros szem eltávolítás funkciók teszik könnyebbé.

A Lexmark P450 októbertől lesz kapható az áruházláncokban, a szaküzletekben és az informatikai viszonteladóknál 200 dolláros (~40 ezer forintos) ajánlott viszonteladói áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról