Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 19. 15:48

Felvásárlással erősít a kiskereskedelem területén az SAP

Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

[HWSW] Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

Az üzleti alkalmazások piacán vezető SAP úgy véli, a kiskeresekedelmi szoftverek piaca jelentős növekedés előtt áll, ahogy a kereskedők a saját fejlesztésű alkalmazásoktól egyre inkább a szabványos megoldások felé fordulnak. Az SAP márciusban elvesztette a szintén kiskereskedelmi szoftvereket gyártó Retek vállalatért vívott harcot, amelyet végül az Oracle vásárolhatott fel 670 millió dollárért. Az Oracle ráígért az SAP korábbi félmilliárd dolláros ajánlatára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról