Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 19. 10:51

Zenére kihegyezett kiegészítőket kap a Nokia 6630

A Nokia bejelentette, hogy egy új, kifejezetten zenére kihegyezett változatot dob piacra a jóideje kapható Nokia 6630 mobiltelefonjából. A Nokia 6630 Music Edition harmadik generációs okostelefon teljesen megegyezik a korábbi kiadással, a hó végén piacra dobandó készülék csupán a mellékelt kiegészítőivel tér el az első változattól.

[HWSW] A Nokia bejelentette, hogy egy új, kifejezetten zenére kihegyezett változatot dob piacra a jóideje kapható Nokia 6630 mobiltelefonjából. A Nokia 6630 Music Edition harmadik generációs okostelefon teljesen megegyezik a korábbi kiadással, a hó végén piacra dobandó készülék csupán a mellékelt kiegészítőivel tér el az első változattól.

Az új értékesítési csomagban egy 256 megabájtos memóriakártyát mellékel a Nokia a 3G-s okostelefonhoz, mely több mint 150 mobil felhasználásra átkodolt dalt képes eltárolni. A csomagban egy speciális adaptert is találhatunk, mely a Nokia fülhallgatók használata helyett saját füles csatlakoztatását teszi lehetővé a 3,5 mm-es univerzális jack-csatlakozó segítségével.

A vörös és ezüst színekben piacra kerülő Nokia 6630 Music Edition okostelefon új beépített témákkal és csengőhangokkal kerül a boltokba, még ebben a hónapban. A készülékben 1,3 megapixeles kamera, kiváló minőségű kijelző, mobil e-mail kliens és egyéb okostelefonokra jellemző funkciók találhatók.

A zeneszerető mobilosoknak a Nokia külön is elérhetővé teszi a 6630-ast felturbózó kiegészítőket. A Nokia Music Packben a Nokia Audio Adapter és a 256 megabájtos MultiMedia Card memóriakártya mellett egy sztereó audiokábel, illetve egy USB-s kártyaolvasó is megtalálható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.