Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 13. 13:30

Digitális kamkordert dob piacra a Creative is

[Clubic.com] A nagyobb szórakoztatóelektronikai gyártókhoz hasonlóan a Creative is piacra dobja legújabb, memóriakártyával bővíthető digitális mindenes készülékét, mely nem csak fényképezőgépként és kamkorderként, hanem MP3-lejátszóként és diktafonként is használható. A kedvező, körülbelül 40 ezer forintos ajánlott áron piacra kerülő DiVi CAMWOOD 428 készülék lelke egy 1/2,5 hüvelykes, 4 megapixeles CCD érzékelő.

[Clubic.com] A nagyobb szórakoztatóelektronikai gyártókhoz hasonlóan a Creative is piacra dobja legújabb, memóriakártyával bővíthető digitális "mindenes" készülékét, mely nem csak fényképezőgépként és kamkorderként, hanem MP3-lejátszóként és diktafonként is használható. A kedvező, körülbelül 40 ezer forintos ajánlott áron piacra kerülő DiVi CAMWOOD 428 készülék lelke egy 1/2,5 hüvelykes, 4 megapixeles CCD érzékelő.

A 4x-es digitális zoommal, 2 hüvelykes TFT-kijelzővel szerelt multifunkciós készülék 640 x 480 pixeles, 30 kép/másodperces sebességű videoállományok készítésére is alkalmas, az állóképek maximális felbontása pedig 2272 x 1704 pixel lehet. A felvételeket a beépített, de igen szűkös, 32 megabájtnyi memóriába, illetve a készülékbe helyezhető Secure Digital memóriakártyán helyezhetjük el.

A Li-ion, 1000 mAh akkumulátor körülbelül egy órányi felvételi időt biztosít. A még szeptemberben piacra kerülő készülékért 199 dollárt kérnek majd el a tengerentúlon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról