:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 26. 09:08

Elindult a T-Mobile kereskedelmi 3G szolgáltatása

A T-Mobile a Budapest háromnegyedét lefedő harmadik generációs hálózatán augusztus 26-án elindította kereskedelmi 3G szolgáltatását. Az indulást több hónapos zártkörű ügyfélteszt előzte meg, ezen időszak alatt a folyamatosan épülő 3G hálózatot kiemelt partnerek, vállalati ügyfelek és a tesztre jelentkezők közül kisorsolt érdeklődők használták. A T-Mobile szerint a felmerülő problémák megoldásában a tesztben résztvevők tapasztalatai és visszajelzései komoly segítséget jelentettek.

[HWSW] A T-Mobile a Budapest háromnegyedét lefedő harmadik generációs hálózatán augusztus 26-án elindította kereskedelmi 3G szolgáltatását. Az indulást több hónapos zártkörű ügyfélteszt előzte meg, ezen időszak alatt a folyamatosan épülő 3G hálózatot kiemelt partnerek, vállalati ügyfelek és a tesztre jelentkezők közül kisorsolt érdeklődők használták. A T-Mobile szerint a felmerülő problémák megoldásában a tesztben résztvevők tapasztalatai és visszajelzései komoly segítséget jelentettek.

A szolgáltató azt ígéri, a videotelefont, gyors adatátvitelt, zeneletöltést és mobil tv szolgáltatásokat is kínáló 3G év végére a főváros majdnem egész területén elérhető lesz. A társaság ügyfelei 2005. december 31-ig belföldön továbbra is ingyenesen videotelefonálhatnak és szeptember 30-ig a 3G hálózaton az adatforgalom, valamint a kifejezetten a 3G-hez kapcsolódó tartalmak is díjmentesek.

A kereskedelmi szolgáltatás elindulásával egy időben a T-Mobile két új 3G készüléket is felvett a kínálatába, a Sony Ericsson K608i és Samsung SGH-ZM60 modelleket. Az új 3G hálózatot megfelelő mobiltelefonnal kényelmesen, a meglévő díjcsomaggal, külön előfizetés és regisztráció nélkül, a telefonban lévő SIM kártyával minden T-Mobile-os automatikusan használhatja. Egyedül a videotelefon használata igényel egyszeri és díjmentes regisztrációt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.