Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 17. 14:03

Cserélje monitorát, nyomtatóját újra!

Most akár 6000 Ft-ot is kaphat még működésképtelen nyomtatójáért vagy monitorjáért is, ha részt vesz a Samsung 2005. augusztus 15. és szeptember 30. között zajló csereakciójában.

Most akár 6000 Ft-ot is kaphat még működésképtelen nyomtatójáért vagy monitorjáért is, ha részt vesz a Samsung 2005. augusztus 15. és szeptember 30. között zajló csereakciójában.

A Kormány 264/2004.-es rendeletében a használt, működésképtelen elektromos és elektronikai berendezéseket veszélyes hulladéknak minősíti. Ennek értelmében az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak visszavételét a fenti rendeletben szabályozza a környezetvédelem érdekében.

A Samsung mindazoknak, akik új Samsung LCD monitort vagy nyomtatót vesznek a kormányzat által biztosított visszavételen túl akár további 6000 Ft kedvezményt is nyújt. Az akció 2005. augusztus 15-től szeptember 30-ig tart. A résztvevő kereskedők listáját a www.samsung.hu oldalon lehet megtalálni. A csereprogram természetesen a működésképtelen, régi készülékekre is vonatkozik.

Használt monitorok beszámítási árai:

  • 17"-os LCD monitor vásárlásakor: 3000 Ft.
  • 19" vagy nagyobb LCD monitor vásárlása esetén: 6000 Ft.

Használt nyomtatók beszámítási árai:

  • 20 lap/perc vagy kisebb sebességű lézernyomtatók vásárlásakor: 3000 Ft.
  • színes vagy multifunkciós vagy 20 lap/percnél nagyobb sebességű mono lézernyomtatók vásárlása esetén: 6000 Ft.

További előnyt jelent, hogy a Samsung termékek a Sulinet Expressz programon keresztül is elérhetőek a legtöbb kereskedőnél. Talán kevesen tudják, hogy 2004. július 1-je óta már nem csak az oktatásban érintettek, hanem valamennyi, a személyi jövedelemadóról szóló törvény hatálya alá tartozó magánszemély igénybe veheti a Sulinet Expressz Program nyújtotta évente maximum 60 ezer forintos adókedvezményt. Bővebb információ a www.sulinet.hu weboldalon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról