Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 9. 14:38

Bódi Sylvivel randizhatnak a Vodafone előfizetői

Bódi Sylvi, a népszerű modell fél évvel ezelőtt indította el saját WAP-portálját a Vodafone-előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban. Ennek keretében lett a Vodafone Live! erotikus szekciójának háziasszonya, ahol fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók.

[HWSW] Bódi Sylvi, a népszerű modell fél évvel ezelőtt indította el saját WAP-portálját a Vodafone-előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban. Ennek keretében lett a Vodafone Live! erotikus szekciójának háziasszonya, ahol fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók.

Én barátnőm

A mobilvállalat most az erotikus tartalmak sikere nyomán indította útjára az "Én barátnőm" szolgáltatást, amelynek főszereplője szintén Sylvi. A felhasználóknak arról kell gondoskodniuk, hogy virtuális barátnőjük kívánságait teljesítsék, ezáltal kiegyensúlyozott és boldog legyen. Három kategóriában -- szépség, sikeresség, szerelem -- kell Sylvi kedvére tenni, de sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad az udvarlást, ugyanis ilyen esetben a modell szakít a csábítójával, vagy egyszerűen megunja őt. Amennyiben a hódító sikerrel jár, egy erotikus fotósorozat a jutalma, de a szerencsések akár személyesen is találkozhatnak Sylvivel, sőt, valaki egy igazi randin is próbára teheti hódítási képességeit.

A fejlesztés Sylvi személyiségét figyelembe véve zajlott, a játékban a modell valódi adatai szerepelnek, a programozók még arra is figyeltek, hogy a virtuális barátnőt az igazi Sylvi kedvenc helyeivel, virágával vagy ételeivel lehessen levenni a lábáról. A modell napi kapcsolatban van a játékot készítő stábbal és közösen találják ki, milyen fotók készüljenek az oldalra és hogy merre haladjon tovább a történet.

"Igazán örültem, amikor a Vodafone megkeresett a mobil szolgáltatás ötleteivel, hiszen én magam is nagy mobiltelefon-rajongó vagyok, munkára és szórakozásra egyaránt használom. A WAP fontos kapcsolattartási lehetőség is a rajongóimmal" -- mondta el lapunknak a modell. A Vodafone előfizetői havi 600 forintos előfizetési díj leszurkolása után próbálkozhatnak Bódi Sylvi elcsábításával. Lapunk információi szerint a későbbiekben Sylvi mellett akár további lányok is készen állhatnak majd a csábításra a Vodafone Live!-on.

Az erotika az egyik legnépszerűbb mobil tartalom

A mobiltelefonos erotikus tartalmak egyre nagyobb közönséget vonzanak, egy felmérés szerint a mobiltulajdonosok 2008-ban már egymilliárd dollárt költenek erotikus képek, történetek, videók letöltésére. Az erotikus tartalom ugyanúgy fogja fellendíteni a mobiltelefonos tartalomfogyasztást, mint a videózást, vagy az internetezést -- jövendöli a Yankee Group.

A mobilszolgáltatók számára rendkívül fontos hogy növeljék hálózatukon az adatforgalmat, amely nem csak a letöltésekkel érhető el, hanem akár az "Én barátnőm"-höz hasonló WAP-oldalakkal is. Elemzők egyetértenek abban, hogy az interneten kínált fizetős tartalmak közül az erotika volt elsőként nyereségesen eladható, ez a mobil internet esetében is könnyen megismétlődhet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról