Szerző: Ady Krisztián

2005. július 29. 12:36

Zajlanak a World Cyber Games játékolimpia hazai selejtezői

Folyamatosan zajlanak a World Cyber Games játékolimpia hazai selejtezői: a Starcraft Broodwar és Warcraft III magyarországi online selejtezőinek első fordulói már véget is értek. A legjobb 16 részvételével rövidesen elindul a Warcraft III egyenes kieséses nyolcaddöntője is.

[HWSW] Folyamatosan zajlanak a World Cyber Games játékolimpia hazai selejtezői: a Starcraft Broodwar és Warcraft III magyarországi online selejtezőinek első fordulói már véget is értek. A legjobb 16 részvételével rövidesen elindul a Warcraft III egyenes kieséses nyolcaddöntője is.

A Starcraft Broodwar játékosai a helyosztó keretében összesen 119 meccset játszottak és ebben a versenyszámban hamarosan elkezdődnek a páros meccsek. Napokon belül elindul a Counter-Strike Source előnevezése is. A hagyományokkal szakító nemzeti kvalifikáció online selejtezője három hónapig tart majd. Az októberi, Szingapúrban megrendezésre kerülő nagydöntőn csakis az egyes kategóriák legjobbjai képviselhetik hazánkat.

A hazai játékos társadalomban óriási érdeklődéssel kísért rendezvénysorozaton felvonultatott játékok között a WCG szabályzatához igazodva megtalálhatók a stratégiai, sport illetve autós játékok, valamint egy csapatjáték is. A verseny alatt a játékosok a játékokban mérik össze tudásukat: Starcraft Broodwar és Warcraft III, FIFA Soccer 2005, Need for Speed Underground II és Counter-Strike Source.


Készülődés a 2004-es hazai selejtezőn

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, illetve rajongói weblapok tudósítanak. A World Cyber Games a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata. A Samsung által alapított eseménysorozat mintegy 70 országból fogja össze a világ legjobb játékosait, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy tehetségüket összemérjék bárkivel a Földön.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.