Szerző: Ady Krisztián

2005. július 28. 15:43

Ősztől lesz kapható az EDGE-re is képes Samsung D600 mobiltelefon

A Samsung az év második felében hazánkban is piacra dobja a D500 utódját, D600-as mobiltelefonját, melyet tavasszal a hannoveri CES rendezvényen is ki lehetett próbálni. Az SGH-D600 egyik legfontosabb újdonságaként az EDGE csomagkapcsolt adatátviteli technológia támogatását tüntetik fel, ez lesz az első Samsung telefon a hazai piacon, mely hivatalosan is támogatja ezt a technológiát.

[HWSW] A Samsung az év második felében hazánkban is piacra dobja a D500 utódját, D600-as mobiltelefonját, melyet tavasszal a hannoveri CES rendezvényen is ki lehetett próbálni. Az SGH-D600 egyik legfontosabb újdonságaként az EDGE csomagkapcsolt adatátviteli technológia támogatását tüntetik fel, ez lesz az első Samsung telefon a hazai piacon, mely hivatalosan is támogatja ezt a technológiát.

Az SGH-D600 ugyanakkor több téren túlmutat elődjén, a nagy sikerrel forgalmazott D500-on: a szétcsúsztatható kialakítású, lekerekített formavilágú telefon 2 megapixeles kamerával rendelkezik, melyhez TV-kimenetet is társítottak. A beépített videokamera és lejátszó segítségével lehetőség van MPEG4/H.263 formátumú mozgóképek rögzítésére, valamint küldésére, a videofelvétel és -lejátszás meglepően jó minőségű. A D600 a mozgóképek mellett MP3, AAC és AAC+ formátumú zeneállományok lejátszására is képes.

Az SGH-D600 beépített memóriája TransFlash memóriakártyával bővíthető, melyre Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton is feltölthetjük a zeneszámokat. A beépített File Viewer alkalmazással prezentációkat is lehet vetíteni azt követően, hogy a telefont USB-n, vagy Bluetooth-szal a projektorhoz csatlakoztattuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról