Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 28. 09:55

A BEA Systems tulajdonába került a Compoze Software

A BEA Systems befejezte a csoportmunkát és üzenetküldést támogató megoldások kifejlesztésével foglalkozó Compoze Software felvásárlását -- adta hírül az Alerant, a BEA termékek magyarországi disztribútora.

[HWSW] A BEA Systems befejezte a csoportmunkát és üzenetküldést támogató megoldások kifejlesztésével foglalkozó Compoze Software felvásárlását -- adta hírül az Alerant, a BEA termékek magyarországi disztribútora.

A Compoze Software által fejlesztett technológiák lehetővé teszik a Microsoft Exchange valamint a Lotus Notes e-mail, naptár és feladatlista funkcióinak könnyű és szabványos integrálását. Emellett megoldásai segítségével a portálokba könnyedén beépíthetők a Yahoo!, a Lotus Sametime és a Microsoft Live Communication Server azonnali üzenetküldő alkalmazásai. Lehetőség nyílik arra is, hogy fórumokat és csoportos üzenőfalakat adhassunk a portálokhoz.

A BEA WebLogic Portal és a Compoze Software közötti integrációt egy alkalmazásprogramozási felület biztosítja, valamint a portálnak a végfelhasználó előtt megjelenő komponensei, a portletek. A portletek mindegyike megfelel a JSR-168 szabványnak, rajtuk keresztül férhetnek hozzá az ügyfelek a programozási felületekhez, ahol új, testreszabott kollaborációs portál-alkalmazásokat készíthetnek. A Compoze Software alkalmazásai már integráltak a BEA WebLogic Portallal, azzal együtt kerülnek értékesítésre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról