Szerző: Ady Krisztián

2005. július 18. 11:47

Belépő szintű, 5 megapixeles kompakt fényképezőgép a HP-tól

A HP bemutatta belépő szintű termékeket felölelő kategóriájának legújabb tagját, mely azonban nagy felbontású, 5 megapixeles digitális képek készítésére alkalmas. A pár forint híjján 30 ezer forintos áron piacra kerülő E317 kompakt kamera könnyen használható szolgáltatások sorát kínálja, egyszerűvé téve a digitális fényképezéssel ismerkedők első lépéseit.

[HWSW] A HP bemutatta belépő szintű termékeket felölelő kategóriájának legújabb tagját, mely azonban nagy felbontású, 5 megapixeles digitális képek készítésére alkalmas. A pár forint híjján 30 ezer forintos áron piacra kerülő E317 kompakt kamera könnyen használható szolgáltatások sorát kínálja, egyszerűvé téve a digitális fényképezéssel ismerkedők első lépéseit.

A fényképezőgép öt fényképezési üzemmóddal rendelkezik, többek között az "akció", "portré" és "naplemente" üzemmódok közül lehet választani. A készüléket 3,8 cm-es LCD-kijelzővel, 16 megabájt belső memóriával látták el, és optikája csak digitális zoommal rendelkezik. A készülékkel rövid videofelvételek is készíthetők.

A HP új fényképezőgépe PictBridge-kompatibilis, ezért az elkészített képek számítógép nélkül is kinyomtathatók az ezzel a képességgel felvértezett fotónyomtatókon. A HP Photosmart E317 digitális fényképezőgép 29990 Ft-os kiskereskedelmi áron lesz kapható szeptember 1-től.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról