Szerző: Ady Krisztián

2005. július 13. 12:19

A Symbian Series 60 okostelefonokon is fut az Opera 8

Az Opera Software ma elérhetővé tette a Symbian Series 60 platformot futtató okostelefonok számára fejlesztett Opera 8 böngészőt, mely már a Nokia 6680-as harmadik generációs telefont is támogatja. Az okostelefonok tulajdonosai a beépített böngészőnél jóval bővebb képességekkel rendelkező szoftvert tölthetnek le a vállalat weboldaláról.

[HWSW] Az Opera Software ma elérhetővé tette a Symbian Series 60 platformot futtató okostelefonok számára fejlesztett Opera 8 böngészőt, mely már a Nokia 6680-as harmadik generációs telefont is támogatja. Az okostelefonok tulajdonosai a beépített böngészőnél jóval bővebb képességekkel rendelkező szoftvert tölthetnek le a vállalat weboldaláról.

Az Opera mobil változata gyorsabb, oldalirányú görgetés nélküli böngészést ígér az okostelefonok tulajdonosainak. A Javascript kompatibilis és cookie-kat is kezelő böngésző technológiai előzetesei már egy ideje elérhetők voltak.

A Series 60 okostelefonokon futó Opera 8 támogatja a főbb technológiákat, többek között a CSS2, DOM és JavaScript technológiákat is. A Small-Screen Rendering motor dinamikusan átalakítja a weboldalakat a kisméretű kijelzőknek megfelelően úgy, hogy ne kelljen oldalirányban görgetni a kijelző tartalmát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról