Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 29. 12:06

Ősszel érkezik a Sims 2 új kiegészítője

Szeptemberben érkezik a Sims 2 második küldetéslemeze, a Nightlife, azaz Éjszakák. A most bejelentett kiegészítés számos újabb lehetőséget kínál Simjeink életének változatosabbá tételéhez. Hőseink kedvükre válogathatnak a különböző szórakozási lehetőségek között és meglátogathatják a város legmenőbb helyeit. Eközben persze ismeretségeket köthetnek, akár szerelembe is eshetnek. Shanti Bergel, a Sims 2 producere lapunk kérdésére elmondta, a készítők nem akarják megszabni a játékosoknak, hogyan éljék az életüket, így akár azonos nemű Simek között is létrejöhet romantikus kapcsolat.

[HWSW] Szeptemberben érkezik a Sims 2 második küldetéslemeze, a "Nightlife", azaz Éjszakák. A most bejelentett kiegészítés számos újabb lehetőséget kínál Simjeink életének változatosabbá tételéhez. Hőseink kedvükre válogathatnak a különböző szórakozási lehetőségek között és meglátogathatják a város legmenőbb helyeit. Eközben persze ismeretségeket köthetnek, akár szerelembe is eshetnek. Shanti Bergel, a Sims 2 producere lapunk kérdésére elmondta, a készítők nem akarják megszabni a játékosoknak, hogyan éljék az életüket, így akár azonos nemű Simek között is létrejöhet romantikus kapcsolat.

Az új randi módban a játékosok lemérhetik, hogy ki illik hozzájuk. A Simek szerelmi életét az új kiegészítő csomag alapján három alapvető tulajdonság határozza meg: személyiség, életcélok és a csillagjegy. A The Sims 2 Éjszakák néhány új romantikus mozdulatot is tartalmaz majd, ilyenek például a vágyakozó pillantások, a lassú tánc, vagy épp a "bedöntős csók". Persze a Sims 2 Nightlife nem csak a romantikáról szól. Az eddigi életcélok mellett most egy újjal gazdagodik a paletta, ez pedig az élménykeresés. A Simjek számára a szórakozás minden formája felüdülést jelent, legyen szó akár egy kellemes hangulatú vacsoráról, vagy egy átmulatott éjszakáról.

A szórakozás és a csábítás nélkülözhetetlen kelléke az autó: most először a Simek autót is vásárolhatnak maguknak. A játékosok öt egyedi autótípus -- ferdehátú, limuzin, sportkocsi, kisteherautó, mikrobusz -- közül választhatnak és meghatározhatják az autó színét is. A kiegészítő csomag egyébként összesen 125 új tárgyat tartalmaz, köztük az éjszakai élet nélkülözhetetlen kellékeit, például a DJ-pultot és a diszkógömböt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról