Szerző: Ady Krisztián

2005. június 27. 09:51

Az Electro World is országos DVD-kölcsönzőt indított

Újabb országos elérhetőségű internetes DVD-kölcsönző nyílt hazánkban; a jellemzően szórakoztatóelektronikai eszközöket értékesítő Electro World is bejelentette, hogy a www.electroworld.hu/dvd címen elérhető saját DVD-kölcsönző szolgáltatása. Az Electro World tulajdonképpen a filmdirekt Kft. értékesítési partnere, amely 2004. novemberi indulása óta nyújt hasonló szolgáltatást.

[HWSW] "Újabb" országos elérhetőségű internetes DVD-kölcsönző nyílt hazánkban; a jellemzően szórakoztatóelektronikai eszközöket értékesítő Electro World is bejelentette, hogy a www.electroworld.hu/dvd címen elérhető saját DVD-kölcsönző szolgáltatása. Az Electro World tulajdonképpen a filmdirekt Kft. értékesítési partnere, amely 2004. novemberi indulása óta nyújt hasonló szolgáltatást.

Az elektronikai kiskereskedelmi hálózattól a regisztrált felhasználók havi előfizetési díjért korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek ki az ország egész területéről. A kölcsönző több mint 1800 filmet tartalmazó kínálattal rendelkezik, amelyben magyar és külföldi sikerfilmek, mesefilmek és számtalan művészfilm is megtalálható.

A szolgáltatást a felhasználók az interneten keresztül tudják elérni: itt böngészhető a filmes adatbázis és itt választhatják ki a kölcsönözni kívánt DVD-ket. Ezt követően a filmeket postai úton kapják kézhez és tetszőleges ideig maguknál tarthatják. Miután megnéztek egy filmet, a küldeményekhez mellékelt ingyenes válaszborítékban visszaküldik és postafordultával kapják meg a következőt.

Az előfizetéses rendszerben működő szolgáltatás havi 3490 Ft-ért igénybe vehető, ezért a díjért az előfizetők korlátlan számú filmet kölcsönözhetnek úgy, hogy egyszerre 2 DVD-lemezt tarthatnak maguknál. A 2 DVD-s előfizetési csomagon kívül válaszható 3 DVD egyidejű kölcsönzése havi 4490 Ft-ért, vagy 4 DVD egyidejű kölcsönzése havi 5990 Ft-ért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról