:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 7. 16:09

A harmadik negyedévtől lesz kapható itthon a 3G-s Sony Ericsson V600i

A Vodafone a harmadik negyedévtől, a Vodafone Magyarország 3G hálózatának elindulásával egyidőben dobja majd piacra a Sony Ericsson kifejezetten Vodafone számára tervezett, V600i harmadik generációs UMTS-telefonját . A V600i a harmadik generációs hálózatok minden előnyét képes kihasználni, beleértve a videotelefonálási lehetőséget, valamint a zenei, képi és egyéb mobiltartalmak nagy sebességű letöltését a Vodafone live!-ról.

[HWSW] A Vodafone a harmadik negyedévtől, a Vodafone Magyarország 3G hálózatának elindulásával egyidőben dobja majd piacra a Sony Ericsson kifejezetten Vodafone számára tervezett, V600i harmadik generációs UMTS-telefonját. A V600i a harmadik generációs hálózatok minden előnyét képes kihasználni, beleértve a videotelefonálási lehetőséget, valamint a zenei, képi és egyéb mobiltartalmak nagy sebességű letöltését a Vodafone live!-ról.

A Sony Ericsson legújabb készülékeke függőlegesen tartva továbbra is telefonként, vízszintesen pedig fényképezőgépként használható, melynek gyors aktiválásáról az 1,3 megapixeles beépített kamera aktív lencsefedele gondoskodik. A V600i telefon 1,8 hüvelykes 262 ezer színű TFT-kijelzővel rendelkezik, USB-n keresztül is szinkronizálható, de akár Bluetooth vezeték nélküli felületen is összeköthető asztali számítógéppel vagy tenyérgéppel.

Az FM-rádiót is tartalmazó készülékben 32 megabájtnyi, sajnos nem bővíthető memória kapott helyet, melyben a játékokat, képeket és zenéket tárolhatjuk. Az UMTS hálózatokon 2,1 órányi beszélgetési és 290 órányi készenléti időre képes harmadik generációs telefon a GSM-hálózatokon jóval hosszabb ideig működhet, akár 8 órás beszélgetési időre is képes a Sony Ericsson szerint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.