HWSW

Mától olcsóbb a chello

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

Legújabb akciója keretében a UPC egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, két éves hűségnyilatkozat esetén 5490 Ft-ért, egyéves hűséggel 5990 forintért kínálja a chello lightot. A chello light 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 gigabájt szélessávú adatforgalmat kínál. Az adatforgalmi határ elérése után a kapcsolat a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel működik tovább.

Mindazok, akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig garantáltan változatlan marad.

A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/29073/matol-olcsobb-a-chello.html
Író: Bodnár Ádám (bodnar.adam kukac hwsw.hu)
Dátum: 2005. június 01. 14:54
Rovat: vállalati it