Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 1. 14:54

Mától olcsóbb a chello

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

Legújabb akciója keretében a UPC egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, két éves hűségnyilatkozat esetén 5490 Ft-ért, egyéves hűséggel 5990 forintért kínálja a chello lightot. A chello light 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 gigabájt szélessávú adatforgalmat kínál. Az adatforgalmi határ elérése után a kapcsolat a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel működik tovább.

Mindazok, akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig garantáltan változatlan marad.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról