Szerző: Ady Krisztián

2005. május 25. 10:15

Winamp segítségével is letölthetők az iPod lejátszókról a dalok

Bár számtalan külső, iTunes szoftvert megkerülő -- vagy éppen annak működését módosító -- megoldás létezik az iPod lejátszókra felmásolt dalok letöltésére, melyet az Apple jogvédelmi okokból nem tesz lehetővé, ennél egyszerűbb talán mégsem létezik. Egy egyszerű Winamp plugin telepítésével nem csak letölthetjük a lejátszóról a dalokat, de teljes egészében száműzhetjük az iTunes szoftvert a gépünkről.

[HWSW] Bár számtalan külső, iTunes szoftvert megkerülő -- vagy éppen annak működését módosító -- megoldás létezik az iPod lejátszókra felmásolt dalok letöltésére, melyet az Apple jogvédelmi okokból nem tesz lehetővé, ennél egyszerűbb talán mégsem létezik. Egy egyszerű Winamp plugin telepítésével nem csak letölthetjük a lejátszóról a dalokat, de teljes egészében száműzhetjük az iTunes szoftvert a gépünkről.

Az ml_ipod plugin nem csak az iPod és iPod mini, hanem a beépített memóriás iPod shuffle lejátszókat is képes kezelni, sőt, utóbbiaknál automatikus feltöltést, a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását is lehetővé teszi. A plugin segítségével egyszerűen menedzselhetők, rendszerezhetők és szinkronizálhatók a lejátszókban tárolt dalok.

Az ingyenes plugin minap megjelent, 1.20-as verziószámú, legújabb változata számos hibajavítást, "javított" véletlenszámgenerátort és kisebb kozmetikai változtatásokat tartalmaz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról