Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 20. 09:52

Hetvenkétmillió forintos luxusnotebook AMD processzorral

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, szélesvásznú kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, "szélesvásznú" kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

Az extravagáns kivitelű számítógépek között található egy kifejezetten különleges példány is, amelyet fehérarany-berakások és gyémántok díszítenek. A mikroszkopikus méretű kristályokat sebészi pontossággal helyezték el a számítógépen, a gyártó piros tulipánt ábrázoló logóját pedig rubintkőből rakták ki. A tervezésben és kivitelezésben Laurent de Beer ékszerész volt a Tulip segítségére. A gyémántokkal kirakott noteszgép fogyasztói ára 283 ezer euró, azaz közel 72 millió forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról