Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 19. 12:46

Nevet vált a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero

Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

[HWSW] Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

A márkaváltás költségeit -- a T-Mobile-hoz hasonlóan -- az anyacég finanszírozza majd, s szintén a mobilcég tavaly lezajlott névváltásához hasonlóan, most sem lesz publikus, hogy mennyibe kerül a névcsere. A régióban nem Magyarország az egyetlen, ahol a T betű terjeszkedik: a szlovákiai Eurotel tavaly vált teljesen a T-család tagjává, s idén veszi fel a T-Mobile nevet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról