Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 14:47

Ingyen angolszótár a Microsoft Office felhasználóinak

A Microsoft jóvoltából az Office 2003 irodai programcsomag felhasználói egy új, extra szolgáltatást vehetnek igénybe, egy angol-magyar, magyar-angol online szótárat . Használatához mindössze egy telepített Microsoft Office 2003 programcsomag (Basic, Standard, Small Business, vagy Professional) és egy működő internetkapcsolat szükséges.

[HWSW] A Microsoft jóvoltából az Office 2003 irodai programcsomag felhasználói egy új, extra szolgáltatást vehetnek igénybe, egy angol-magyar, magyar-angol online szótárat. Használatához mindössze egy telepített Microsoft Office 2003 programcsomag (Basic, Standard, Small Business, vagy Professional) és egy működő internetkapcsolat szükséges.

Szövegszerkesztés közben mostantól nincs szükség különböző szótárok keresgélésére vagy internetről történő megnyitására: a Microsoft online szótár megjelenéséhez elég mindössze az ALT gombot lenyomni és a fordítandó szóra kattintani, és a szótár a képernyő szélén megjelenő munkaablakban azonnal megmutatja az adott szó jelentését. A szótár nem csak a Word szövegszerkesztőben, hanem Excelben és Publisherben is működik.

A szótárat a Polygott Kft. fejleszti és folyamatosan bővíti, aktualizálja. A vállalat az Office-felhasználók számára ingyenes szótár mellett egy bővített, akár egész mondatrészek fordítására is képes modult is kínál 5 ezer forintos áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról