Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 1. 11:51

Béreljen ügyviteli szoftvert!

A rEVOLUTION Software egy tavaly ősszel bevezetett konstrukció keretében az Iroda++ integrált ügyviteli és CRM partnerkezelő rendszert alacsony kezdeti költségek mellett két éves bérleti szerződés aláírásával vehették igénybe az ügyfelek, a két év lejártakor pedig 1 forintért vásárolhatták meg. Az akció sikere megmutatta, hogy folyamatos igény mutatkozik az alacsony kezdeti költségekkel bevezethető ügyviteli rendszerek iránt, a rEVOLUTION ezért a kedvező bérleti konstrukció állandóvá tételéről döntött.

[HWSW] A rEVOLUTION Software egy tavaly ősszel bevezetett konstrukció keretében az Iroda++ integrált ügyviteli és CRM partnerkezelő rendszert alacsony kezdeti költségek mellett két éves bérleti szerződés aláírásával vehették igénybe az ügyfelek, a két év lejártakor pedig 1 forintért vásárolhatták meg. Az akció sikere megmutatta, hogy folyamatos igény mutatkozik az alacsony kezdeti költségekkel bevezethető ügyviteli rendszerek iránt, a rEVOLUTION ezért a kedvező bérleti konstrukció állandóvá tételéről döntött.

A rEVOLUTION először 2003. utolsó hónapjaiban kínált kedvező szoftverbérleti konstrukciót a kis- és középvállalatok számára, amelynek keretében a cégek kedvezményes havidíj fejében juthattak hozzá az ügyviteli szoftverekhez, amennyiben vállalták, hogy legalább két évig használják azt. Ez az ár a hagyományos licenc- és követési díjat is tartalmazó változattal megegyező módon magában foglalja a helpdesk szolgáltatást, a frissítéseket és a jogszabálykövetést is.

A vállalat nyilvántartása szerint 2003-hoz viszonyítva 2004-2005-ben megkétszereződött azok száma, akik az említett konstrukcióban jutottak ügyviteli szoftverhez. Ez arra ösztönözte a vállalatot, hogy folyamatos lehetőséget teremtsen a vállalkozásoknak kedvező fizetési feltételeket biztosító bérleti konstrukció igénybe vételére. A havi bérleti díj összege a megállapodott licencérték 4+3 százaléka (CRM rendszer esetében 3 százaléka), amely a helpdesk szolgáltatást, a frissítéseket és a jogszabály-követést is tartalmazza.

A szoftvercég szerint a hazai kis- és középvállalati szektor versenyképességének erősítését szolgáló informatikai fejlesztések elmaradásának egyik legjellemzőbb oka a beruházásokhoz szükséges kezdeti tőke hiánya, ezt a cégek szoftverhasználati mutatói is igazolják. Egy 2004-ben készült felmérés szerint a hazai üzleti szolgáltató szektor kisvállalatainak több mint fele még számlázó szoftverrel sem rendelkezik, holott jelentős részüknek már birtokában van személyi számítógép.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról