:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 2. 15:37

Díjazták a Sun partnereit

A Sun Microsystems magyarországi leányvállalata vállalat hagyományteremtő céllal idén először azokat a partnereit is díjazta, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A négy kategóriában kiosztott díjakat az Albacomp, a T-Systems, az Answare és az Ebruit vehette át.

[HWSW] A Sun Microsystems magyarországi leányvállalata vállalat hagyományteremtő céllal idén először azokat a partnereit is díjazta, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A négy kategóriában kiosztott díjakat az Albacomp, a T-Systems, az Answare és az Ebruit vehette át.

A Sun Microsystems növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A cég nagyra értékeli, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, ezért hozta a Sun Partner-díjat, amelyet tervei szerint minden évben ugyanazon kategóriákban oszt ki. A hagyományteremtő díj átadásával a legjobbak partnerek iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

A 2004-es év iForce partnere az Albacomp Rt., az "év szoftverpartnere díj" nyertese a T-Systems, az "év szervizpartnere" az Answare, a teljes mértékben Java System alapú szoftver-infrastruktúrára épülő Information Broker alkalmazást fejlesztő Ebruit Kft. pedig az év alkamazásának járó díjat vehette át.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.