Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 23. 14:18

Emelkedő eredményekről számolt be a HUMANsoft

A 2003-as év rekordnövekedése után a HUMANsoft

[HWSW] A 2003-as év rekordnövekedése után a HUMANsoft 2004-ben ismét több mint 1 milliárd forinttal növelte árbevételét. A várakozásoktól elmaradt államigazgatási kereslet ellenére a cég 20 százalékkal 6,6 milliárd forintra növelte forgalmát, miközben az EBITDA (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) 26 százalékos növekedéssel elérte a 300 millió forintot.

Stratégiai terveinek megfelelően, 2004-ben, a HUMANsoft kiszélesítette szolgáltatásainak körét, és ezzel tovább erősítette pozícióját a hazai IT piacon. Összességében az informatikai szolgáltatások területén a HUMANsoft 46 százalékos árbevétel-növekedést ért el az előző évhez képest. A vállalat üzletágai közül kiemelkedett az IT outsourcing üzletág.

2005-re az előző éveknél nagyobb IT piaci növekedést vár a HUMANsoft, melyet az Európai Uniós források tényleges felhasználása is erősít majd. A cég idén ismét a piaci előrejelzéseket meghaladó növekedést tervez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról