Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 23. 12:31

Megkétszereződött a Pannon GSM multimédiás szolgáltatásainak forgalma

Az elmúlt egy év alatt több, mint kétszeresére nőtt a Pannon GSM multimédiás és adatszolgáltatásait igénybe vevő felhasználók száma, duplájára nőtt a multimédia portál, a PannonW@P látogatottsága. A mobilkészülékekről elérhető portál legnépszerűbb szolgáltatásai továbbra is a csengőhangok, a háttérképek és a játékok, ugyanakkor máris rendkívüli érdeklődés mutatkozik a mobil szélessávra optimalizált új tartalmak, elsősorban az aktuális televíziós műsorok iránt.

[HWSW] Az elmúlt egy év alatt több, mint kétszeresére nőtt a Pannon GSM multimédiás és adatszolgáltatásait igénybe vevő felhasználók száma, duplájára nőtt a multimédia portál, a PannonW@P látogatottsága. A mobilkészülékekről elérhető portál legnépszerűbb szolgáltatásai továbbra is a csengőhangok, a háttérképek és a játékok, ugyanakkor máris rendkívüli érdeklődés mutatkozik a mobil szélessávra optimalizált új tartalmak, elsősorban az aktuális televíziós műsorok iránt.

"Míg a mobil előfizetők száma 2003 és 2004 decembere között közel 10 százalékkal emelkedett, a PannonW@P forgalma ugyanezen időszak alatt 100 százalékkal bővült: előfizetőink egyre többet, egyre rendszeresebben és sokrétűbben veszik igénybe az általunk kínált szolgáltatásokat" -- mondta Somlyai Dóra, a távközlési társaság kommunikációs igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról