Szerző: Budai Péter

2005. február 18. 12:13

Bárki letöltheti és kipróbálhatja a 64 bites Windows XP-t

A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről . Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján , ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

[HWSW] A Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer x64 kiadásának RC2 verziója (1433-as build) szabadon letölthető a BetaNews fájlszerveréről. Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni a Microsoft honlapján, ahonnan szintén le lehet tölteni a már majdnem kész verziót.

A Microsoft a 64-bites szoftver előzetes változatát CD-n is elérhetővé fogja tenni, azonban arra még február végéig várni kell. A szoftver előnyei azok számára lesznek leginkább érezhetőek, akik nagy mennyiségű adattal vagy lebegőpontos számokkal végeznek műveleteket; ez leginkább a mechanikai szerkesztés és elemzés, a digitális tartalomkészítés és a tudományos számítások területeit érinti. A Windows XP Professional x64 Edition az AMD Athlon 64, AMD Opteron, illetve az EM64T támogatással felszerelt Intel Xeon és Pentium 4 processzorokkal képes együttműködni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról