Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 16. 15:28

Forgalomarányos díjcsomagok kábelnetes előfizetőknek is

[HWSW] Elindult az Axelero Kábelnet Play szolgáltatás értékesítése, illetve a már kábelnetes előfizetők is választhatnak forgalomarányos díjcsomagokat. A forgalomarányos előfizetések különlegessége az átalánydíjas kábelnet szolgáltatásokhoz képest annyi, hogy a csomagok ára minden esetben tartalmaz egy előre meghatározott letöltési adatmennyiséget, amelynek az elérése után az adatforgalom arányában gigabájtonként további 500 forintot kell fizetni.

A bevezetésre került Kábelnet Play és Play/L szolgáltatási csomagoknak köszönhetően immár a kábelnetes előfizetők körében is lehetőség nyílik 1536 kbit/s maximális letöltési és 224 kbit/s maximális feltöltési sebességgel szörfözni a világhálón. Az internetes elérés mellé 75 megabájt webtárhely, illetve telefonmodemmel elérhető biztonsági internetkapcsolat tartozik.

A Kábelnet Play havidíja kétéves hűségnyilatkozat aláírásával bruttó 15900 Ft, míg egyéves elkötelezettség esetén bruttó 16900 Ft. A forgalomarányos Play/L csomag esetén -- ami havi 6 GB letöltési adatforgalmat tartalmaz -- a havidíj kétéves elkötelezettség mellett bruttó 11900 Ft, egyéves vállalással pedig 12900 Ft-ot tesz ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról