Szerző: Ady Krisztián

2005. február 7. 12:29

Új nForce4 meghajtóprogramokat tett letölthetővé az NVIDIA

[HWSW] Új, Microsoft minősítéssel (WHQL) is ellátott meghajtóprogram-csomagokat tett elérhetővé az NVIDIA a nemrég bemutatott nForce4 chipkészlettel szerelt alaplapok számára. A 6.39-es verziószámmal ellátott csomagokat Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerekhez lehet letölteni.

Az NVIDIA Disk Alert rendszert is támogató drivercsomagokban található meghajtók kétprocesszoros konfigurációkat is kezelnek, és számos kompatibilitási problémára nyújthatnak megoldást. A 6.39-es csomagban 4.60-as audiodriver, 4.51-es audio vezérlőpult, 4.68-as Ethernet meghajtóprogram, 4.45-ös verziószámú SMBus meghajtóprogram, valamint 5.07-es verziójú NVIDIA IDE driver található.

A csomagokat Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerekhez lehet letölteni az NVIDIA weboldaláról.

Az nForce4 chipkészlet összesen nyolc Serial-ATA és hat ATA/133 perifériát kezel, és természetesen beépített RAID-vezérlővel is rendelkezik. A chipkészlethez legfeljebb tíz USB2.0 eszköz kapcsolható. Az nForce4 két gigabites sebességű Ethernet-vezérlőt és FireWire kontrollert is tartalmaz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról