:

Szerző: Ady Krisztián

2005. február 7. 10:50

Aranyáron méri mini hordozható merevlemezét az Iomega

[Clubic.com] Az egykoron szebb időket is megélt, ZIP-meghajtóiról elhíresült Iomega az elmúlt hét végén bemutatta legúajbb hordozható mini merevlemezét, a csupán 99 grammot nyomó, 86 x 74 x 13 mm-es méretű Iomega Mini Hard Drive 40 külső adattároló eszközt.

Az 1,8 hüvelykes, 4200 fordulat/perces sebességű Toshiba merevlemezt tartalmazó, fém házba rejtett hordozható adattároló 40 gigabájtnyi adatot rögzíthet gyors, USB2.0 kapcsolaton keresztül. A készülékhez az Iomega a MusicMatch Jukebox és Adobe PhotoShop Album SE szoftvereket mellékeli. A mini merevlemezt 229 eurós, körülbelül 56 ezer forintos áron dobja piacra a vállalat Európában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.