Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 5. 15:17

Magyarországon is boltokban az Adobe Acrobat 7.0

[HWSW] Az Adobe ma hozta forgalomba az Adobe Acrobat 7.0 programot. Az Acrobat 7.0 segítségével a felhasználók több forrásból állíthatnak elő dokumentumokat, intelligens űrlapokat készíthetnek, és biztonságosabban dolgozhatnak projektjeiken a tűzfal mindkét oldalán.

Az Acrobat 7.0 Professional a mérnöki és tervezési dokumentumoknál biztosít fejlettebb ellenőrzési lehetőségeket a speciális programokra. Az Acrobat 7.0 Standard ideális minden méretű szervezet számára, ahol kulcsfontosságú a mindennapi álományokban, az elektronikus levelekben és weboldalakon tárolt információk menedzselése, felhasználása és megosztása.

Az Acrobat 7.0 Professional és Acrobat 7.0 Standard a Microsoft Windows 2000 és Windows XP, valamint a Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibilis kiadásokban érhető el. Az Acrobat 7.0 Professional ára nettó 164 ezer forint, a régebbi változatok felhasználói nettó 56 ezer forintért frissíthetnek. Az Acrobat 7.0 Standard ára nettó 103 ezer forint, a frisssítés ára nettó 34 ezer forint. A termékeket az Adobe Open Options licencprogramok keretében is be lehet majd szerezni.

Az Adobe szintén bejelentette az Adobe Reader 7.0 változatát, beleértve a program Linux operációs rendszerre szánt bétaváltozatát. Az Adobe Reader 7.0 ingyenesen letölthető a vállalat weboldaláról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról