Szerző: Ady Krisztián

2004. december 21. 09:18

Ötszáz dollár alatti áron dobta piacra minimalista noteszgépét a Wal-Mart

[News.com] Az amerikai Wal-Mart és a Linspire tegnap mutatta be legújabb linuxos notebookját, mely 498 dolláros végfelhasználói áron a jelenleg értékesített legolcsóbb notebook a világon. A mindössze 91 ezer forintnak megfelelő áron értékesített notebookhoz a Linspire operációs rendszer 4.5-ös verzióját, valamint az OpenOffice.org irodai programcsomagot is mellékelik.

Az ünnepi szezon végén piacra dobott, belépő szintű Balance notebookban 14,1 hüvelykes LCD-kijelző, VIA C3 1 GHz-es processzor, 128 megabájt memória, 30 gigabájtos merevlemez és CD-ROM meghajtó található.

A minimalista noteszgépet a Wal-Mart online oldalán keresztül lehet megrendelni, az amerikai vásárlók számláját csupán pár dolláros szállítási és csomagolási költség növeli. A készülék más konfigurációban, erősebb processzorral és nagyobb memóriamennyiséggel is megvásárolható, ekkor azonban a termék ára már a bűvös 500 dollár fölé emelkedik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról