:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 14. 10:28

Szerves kijelzővel rendelkező, elegáns MP3-játszót dobott piacra a Sign

[HWSW] Egyedi, elegáns formaterve mellett a beépített szerves kijelző teszi különlegessé a Sign új, hordozható MP3-lejátszóját, amely 256 MB beépített memóriát tartalmaz. A szerves (OLED) kijelzők előnye a hagyományos LCD-kkel szemben, hogy nem igényelnek háttérvilágítást, így kevesebbet fogyasztanak, és vékonyabbak is azoknál.

A Sign Si-300 nemcsak MP3, hanem WMA és WAV állományok megszólaltatására is képes, ha pedig valaki megunta a rátöltött zenéket, választhat a beépített FM rádió húsz programozható csatornája közül. A készülék diktafonként is használható vonalszintű bemenete segítségével képes külső műsorforrásból is felvételt készíteni.

A termékhez többek között USB-kábelt, hordtáskát, fülhallgatót, nyakpántot és persze a használathoz szükséges szoftvereket is mellékelik. A lejátszót beépített lítiumpolimer akkumulátor működteti, akár 15 órán át. A Sign Si-300 ajánlott fogyasztói ára bruttó 37 ezer forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.