HWSW

Itthon is elindult a Vodafone Messenger mobiltelefonos azonnali üzenetküldő szolgáltatás

A Vodafone Magyarország Rt. bejelentette, hogy elindította legújabb live! szolgáltatását, a Vodafone Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatást. A Vodafone Messenger nem csak mobiltelefon és mobiltelefon, hanem mobiltelefon és személyi számítógép között is képes azonnali kapcsolatot biztosítani WAP-os felület (live!), SMS vagy az internet segítségével.

[HWSW] A Vodafone Magyarország Rt. bejelentette, hogy elindította legújabb live! szolgáltatását, a Vodafone Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatást. A Vodafone Messenger nem csak mobiltelefon és mobiltelefon, hanem mobiltelefon és személyi számítógép között is képes azonnali kapcsolatot biztosítani WAP-os felület (live!), SMS vagy az internet segítségével.

A rendszert használó barátok, ismerősök státusza folyamatosan látható, így az üzenet elküldése előtt is egyértelműen látható, hogy várható-e azonnali válasz, vagy csak később, amikor az illető ráér. Egyszerre akár több ismerőssel is beszélgethetünk, ráadásul telefonszámot sem kell megjegyeznünk, a rendszer ugyanis becenevek alapján azonosít.

A Vodafone Messenger szolgáltatást a Vodafone feltöltőkártyás és havi díjas előfizetői egyaránt használhatják, a regisztráció, a kapcsolatok kezelése és a beállítások módosítása ingyenes. A bevezető akció alatt -- 2005. január 31-ig -- a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek is díjmentesek, ezután pedig az üzenetek bruttó 5 Ft-ba kerülnek.

A szolgáltatás igénybevételéről, a beállításokról a Vodafone honlapján [1] lehet bővebb információkat találni és ugyanitt tölthető le a PC-s kliens is.

A cikkben hivatkozott linkek:
[1] http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/exkluziv/vodafone_messenger1.html
A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/27655/itthon-is-elindult-a-vodafone-messenger-mobiltelefonos-azonnali-uzenetkuldo-szolgaltatas.html
Író: Ady Krisztián ()
Dátum: 2004. december 10. 12:56
Rovat: vállalati it