Szerző: Ady Krisztián

2004. december 10. 12:56:46

Itthon is elindult a Vodafone Messenger mobiltelefonos azonnali üzenetküldő szolgáltatás

A Vodafone Magyarország Rt. bejelentette, hogy elindította legújabb live! szolgáltatását, a Vodafone Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatást. A Vodafone Messenger nem csak mobiltelefon és mobiltelefon, hanem mobiltelefon és személyi számítógép között is képes azonnali kapcsolatot biztosítani WAP-os felület (live!), SMS vagy az internet segítségével.

[HWSW] A Vodafone Magyarország Rt. bejelentette, hogy elindította legújabb live! szolgáltatását, a Vodafone Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatást. A Vodafone Messenger nem csak mobiltelefon és mobiltelefon, hanem mobiltelefon és személyi számítógép között is képes azonnali kapcsolatot biztosítani WAP-os felület (live!), SMS vagy az internet segítségével.

A rendszert használó barátok, ismerősök státusza folyamatosan látható, így az üzenet elküldése előtt is egyértelműen látható, hogy várható-e azonnali válasz, vagy csak később, amikor az illető ráér. Egyszerre akár több ismerőssel is beszélgethetünk, ráadásul telefonszámot sem kell megjegyeznünk, a rendszer ugyanis becenevek alapján azonosít.

A Vodafone Messenger szolgáltatást a Vodafone feltöltőkártyás és havi díjas előfizetői egyaránt használhatják, a regisztráció, a kapcsolatok kezelése és a beállítások módosítása ingyenes. A bevezető akció alatt -- 2005. január 31-ig -- a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek is díjmentesek, ezután pedig az üzenetek bruttó 5 Ft-ba kerülnek.

A szolgáltatás igénybevételéről, a beállításokról a Vodafone honlapján lehet bővebb információkat találni és ugyanitt tölthető le a PC-s kliens is.

a címlapról

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 13:03

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.