Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 30. 13:15

Vállalatoknak is kínálja alacsony percdíjas telefonszolgáltatását a TELE2

[HWSW] Az elsősorban a lakossági piacra koncentráló TELE2 kedvezményes üzleti csomagot is kínál, a cég szerint ugyanis a húsz főnél kevesebb alkalmazottal rendelkező vállalatokra a nagy távközlési szolgáltatók nemigen figyelnek. Ezt felismerve a TELE2 december 1-étől elindítja kisvállalati telefonszolgáltatását.

A kisvállalati csomagot díjtalanul vehetik igénybe a cégek, előfizetési díjat, aktiválási díjat nem, csupán hívásonként 2 forint kapcsolási díjat számláz a TELE2. A helyi hívás percdíja egész nap 8 forint, a helyközi II. és belföldi távolsági hívások percdíja csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt 15 forint, a mobil irányú hívás függetlenül a napszaktól és a hívott szolgáltatótól 65 forintba kerül percenként.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról