Szerző: Ady Krisztián

2004. november 18. 18:15

Országos DVD-kölcsönző szolgáltatást indított a filmdirekt Kft.

Országos DVD-kölcsönző szolgáltatást indított a filmdirekt.hu webcímen a filmdirekt Kft. Az egyetlen hazai országos kölcsönzőből havi fix díjért, egy kedvezményes DVD-film áráért kölcsönözhetünk ki az interneten keresztül korlátlan számú DVD-filmet.

[HWSW] Országos DVD-kölcsönző szolgáltatást indított a filmdirekt.hu webcímen a filmdirekt Kft. Az egyetlen hazai országos kölcsönzőből havi fix díjért, egy kedvezményes DVD-film áráért kölcsönözhetünk ki az interneten keresztül korlátlan számú DVD-filmet.

A mintegy 1200 filmet tartalmazó kínálatból az előfizetési díjnak megfelelően 2-3 vagy 4 DVD-filmet kölcsönözhetünk ki egyidőben, melyet postán, elsőbbségi, ajánlott levélként dobnak be 1-2 napon belül az előfizető postaládájába. A csomagban egy felbélyegzett válaszboríték is található, mellyel egyszerűen visszaküldhetjük a már megtekintett filmeket.

A kikölcsönzött filmeket a havidíj fizetése mellett akár korlátlan ideig is magunknál tarthatjuk, nincs előre meghatározott kölcsönzési idő. Az újabb csomagot azonban nyilván csak akkor kaphatjuk meg, ha a nálunk lévő filmeket visszaszolgáltattuk.

Kohut Gergely, a filmdirekt Kft. ügyvezetõ igazgatója elmondta: "ez a szolgáltatás sok szempontból egy fizetős filmcsatornához hasonlítható, mivel az előfizető számára állandó otthoni filmkínálatot biztosít. A különbség annyi, hogy nálunk az ügyfél saját maga határozza meg, hogy mit és mikor kíván megtekinteni".

A választott előfizetési csomag határozza meg azt, hogy az előfizető egyszerre hány filmet tarthat magánál. A 2 DVD-s előfizetés például havi 3490 Ft-ba, a 3 DVD-s csomag havi 4490 Ft-ba kerül. Az esetleges visszaélések elkerülése érdekében minden előfizetõ az első havi előfizetési díjjal együtt az előfizetési csomag filmszámától függő, filmenkénti 3 ezer Ft letéti díjat fizet.

A letéti díjat a filmdirekt Kft. hat hónap elteltével (vagy az előfizetés felmondásakor) visszatéríti. Az előfizetési és a letéti díj pedig -- a postai csekk és a banki átutalás mellett -- online módon, bankkártyával is rendezhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról