Szerző: Ady Krisztián

2004. november 16. 13:01

Külön DVD-meghajtóval rendelkezik a Sharp beépített merevlemezes Blu-Ray rögzítője

[NE Asia] A Sharp Corporation bejelentette, hogy december 9-én kerül piacra Japánban a vállalat 160 gigabájtos merevlemezzel rendelkező Blu-Ray rögzítője. A készülék így nemcsak a Blu-Ray lemezekre képes rögzíteni a nagy felbontású, HDTV-adásokat, hanem a merevlemezt is használhat ugyanerre a célra. Míg a 23-25 gigabájtos Blu-Ray lemezeken háromórányi HDTV-adás fér el, a beépített merevlemez 19 órányit rögzíthet a kifogástalan képminőségű műsorokból.

A készüléket digitális, High-Definition Multimedia Interface (HDMI) csatlakozással is ellátták, és külön CD/DVD-meghajtóval is rendelkezik. Az írható DVD-lemezekre rögzített műsorokat csupán néhány gombnyomással át lehet másolni a BD-lemezekre, így egyetlen lemezen tárolhatunk öt DVD-nyi tartalmat.

A Sharp havi háromezer darab Blu-Ray-rögzítő értékesítésével számol. A különleges készülék ajánlott ára 320 ezer japán jen lesz, mely körülbelül 571 ezer forintnak felel meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról