Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 11. 14:56

Elkészült a régóta várt Gran Turismo 4 autós játék

[EuroGamer] A Sony Computer Entertainment tegnap hatalmas partit rendezett, hogy megünnepelje a sokak által régóta várt Gran Turismo 4 autós játék elkészültét. A PlayStation 2 konzolra írt szoftver a tervek szerint még az idén a boltokba kerül, legalábbis Japánban és az Egyesült Államokban.

A GT4 az előzetesen beharangozott ötszáz helyett több mint hétszáz különféle autót tartalmaz, köztük olyanokat, amelyeket az autógyártók be sem mutattak a piacon. Csalódást okozhat a sorozat rajongóinak, hogy a várakozásokkal ellentétben a program nem támogatja internetes többjátékos üzemmódot, azonban egy jövőre megjelenő új Gran Turismo epizódba már beépítik a lehetőséget a fejlesztők.

A GT4 egy igen szokatlan csomagban is kapható lesz, amely egy fémtáskában a játékon kívül egy Nike pólót és egy egyedi Nike edzőcipőt is tartalmaz. A speciális kiadású játékban helyet kap egy "Nike One" nevű autó, aminek előcsalogatásához egy Eye Toy kamerával le kell fényképezni a doboz hátoldalát. A speciális csomag mindössze ezer példányban kerül a boltokba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról