Szerző: Ady Krisztián

2004. november 11. 12:02

Harmadik generációra vált a Vodafone live!

[HWSW] A Vodafone bejelentette, hogy Vodafone live! tartalomszolgáltatásának harmadik generációs lehetőségekre optimalizált változata 13 országban, Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Japánban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban vált elérhetővé.

A harmadik generációs mobilhálózatok nagyobb le- és feltöltési sebessége új szolgáltatások kifejlesztését is lehetővé tette, ilyenek a videotelefonálás, a zene- és videoletöltés, valamint a gyorsabb böngészés. A megújult live! új tartalmakat, mozibemutatókat, UEFA Bajnokok Ligája és Barclays Premiership videoösszefoglalókat, különleges Manchester United és Ferrari videókat kínál az előfizetőknek még több letölthető csengőhang és játék mellett.

A mobilszolgáltató külföldi ügyfelei már tíz harmadik generációs készülék közül választhatnak, melyek közül hét kifejezetten a Vodafone számára szállított, speciális menüvel rendelkező 3G-s mobiltelefon. A készülékek közül kitüntetett figyelmet érdemel a Sharp -- és Európa -- első 2 megapixeles kamerával rendelkező mobilja, a Sharp 902.

Hazánkban sajnos még csupán álmodozhatunk a harmadik generációs szolgáltatásokról, hiszen a hazai 3G-s szolgáltatások beindulásának legvalószínűbb bevezetési időpontja 2006. januárjára tehető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról